پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۴۲

فرماندار دماوند:

اقدامات صورت گرفته در دماوند توسط هیئت امنا مساجد تبیین شود

اقدامات صورت گرفته در دماوند توسط هیئت امنا مساجد تبیین شود

دماوند- فرماندار دماوند با اشاره به اینکه مردم به پمپاژ امید نیاز دارند گفت: اقدامات صورت گرفته در دماوند توسط هیئت امنا مساجد برای مردم تبیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید صفری عصر شنبه در نشست هیئت امنای مرکزی مساجد و حسینیه‌های شهر دماوند که با حضور کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند برگزار شد اظهار داشت: هیئت امنا به صورت غیرمستقیم به عنوان نمایندگان مردم هستند و وظایف آنها در چهارچوب قانون مشخص است.

صفری با بیان اینکه هیئت امنا بازوان و کمک‌یار ما بوده و مشکلات مردم را در محله و شهرها احصا می‌کنند گفت: مشکلات مردم باید توسط امنا منعکس شده و پس از ارائه آن به معاونین مربوطه، در حوزه‌های مختلف پیگیر مسائل باشند.

وی با اشاره به اینکه بیان اقدامات صورت گرفته در شهرستان دماوند توسط هیئت‌های امنا امری مهم است افزود: این موضوع برای ما اهمیت دارد چرا که ما نیاز به پمپاژ امید به مردم داریم.

فرماندار دماوند با تاکید بر اینکه هیئت امنای مساجد و حسینیه‌ها در جهت حضور حداکثری مردم در انتخابات بکوشند بیان داشت: ممکن است در برخی ادارات مشکلاتی وجود داشته باشد، اما نباید آن را به همه ادارات تعمیم داد.

صفری گفت: انتخابات به عنوان امری مهم و اساسی است، نه‌تنها برای مشخص شدن و انتخاب فردی خاص، بلکه معیاری برای سنجش محبوبیت نظام جمهوری اسلامی ایران در دنیا به شمار می‌رود و قول عوامل اجرایی انتخابات به مردم، برگزاری انتخاباتی قانون‌مند و بی‌طرف است و از هیئت‌های امنا نیز درخواست داریم که در جهت حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی بکوشند.

وی با بیان اینکه ۶ حوزه انتخابیه در استان تهران وجود دارد عنوان داشت: حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه به عنوان آماده‌ترین و بهترین حوزه انتخابات است.

صفری افزود: در راستای مبارزه با فساد در شهرستان دماوند اقداماتی صورت گرفته و ما با هیچ اداره‌ای عقد اخوت نبسته‌ایم، اما مشکلات نیز باید به صورت کتبی بیان شود.
 

کد خبر 4809665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha